Sunday, January 19, 2020

Respuesta al Cáncer

Scris de silviu sh
Sep-1-2009

Answer for cancer

Scris de silviu sh
Sep-1-2009

Raspuns pentru cancer

Scris de silviu sh
Aug-24-2009

O intrebare de un milion de euro

Scris de silviu sh
Feb-17-2009
 • MP3 player

  Here is the Music Player. You need to installl flash player to show this cool thing!

Carte de oaspeti

Scris de silviu sh la data October - 31 - 2008
Aici iti poti lasa comentariile si poti pune ce intrebari doresti. Vom incerca pe cat posibil sa raspundem la toate intrebarile voastre.

Popularity: 11%

10 Raspunsuri

 1. sorin pavel a spus,

  cum as putea sa obtin fluturasii in limba romana care sunt folositi in filmuletul Way of The Master ?
  cred ca e o medoda foarte buna de a le atrage oamenilor atenia si ai aborda intrun mod normal si nereligios mergand direct la tinta .

  sorin

  Scris la data May 8th, 2009 at 12:15 pm

 2. dori`s a spus,

  felicitari pentru evanghelizarea din parc (ultimul filmulet), Domnul sa-ti dea putere si ravna sa continui aceasta lucrare buna. poate se vor molipsi si alti tineri de la tine.
  numai o sugestie daca-mi permiti. incearca sa gasesti o misiune sau organizatie care sa te subventioneze cu biblii sau macar cu noul testament. era asa frumos daca atunci cand tanara a spus ca nu are biblie ai fi putut sa-i oferi una.
  alese binecuvantari!

  Scris la data June 16th, 2009 at 7:09 pm

 3. imre mogheri a spus,

  Domnul Dumnezeu lucrează chiar în momentul de față,chiar dacă cei mulți nu cred.Credeți în Isus Hristos.Oricine va chema Numele Domnului Isus Hristos va fi mîntuit.Voi care stați la poarta raiului oricare ați fi:Dați-vă la o parte să intre neamul cel credincios.Ioan botezătorul a venit cu un mesaj simplu:Pocăiți-vă căci Împărăția cerurilor este aproape.El a venit botezîndu-i pe oameni spre pocăință si le-a spus să creadă în Isus Hristos:IATĂ MIELUL LUI DUMNEZEU CARE RIDICĂ PĂCATUL LUMII!El este acela care va boteza cu Duhul Sfînt și cu foc!Isus Hristos,Domnul,a spus :Cine crede în Mine crede în Cel ce M-a trimes pe Mine!Cine crede în Mine ARE viață veșnică și nu vine la judecată ci a trecut din moarte la viață!EU SUNT CALEA,ADEVĂRUL ȘI VIAȚA!** Îndreptați-vă privirile spre EL.
  Nu vă mlăsați înșelați de filozofia omenească,tradiții,plăceri de o clipă ale păcatului.Întoarceți-vă la Dumnezeu căci El v-a răscumpărat,a dat Mielul Său de jertfă:pe Isus Hristos cel Neprihănit.
  Citiți Biblia,nu vă lăsați amăgiți de cei ce spun că n-o veți înțelege.Dumnezeu Însuș v-o va desluși pentru voi.Numai să vreți să-i auziți vocea blîndă ca de Tată,or o veți auzi la judecată!Totuși El vorbește.Uitați-vă în jurul vostru.Nu vă arată ceea ce El lucrează?
  Chiar nu vedeți?

  Scris la data June 3rd, 2010 at 1:20 pm

 4. monah metodie a spus,

  Ideea este frumoasa, pacat ca nu esti ortodox si iei ortodoxia in ras, ca si in interviul cu seminaristii. Te tot luai de sfintele moaste.

  Scris la data August 19th, 2010 at 3:41 pm

 5. mihaela a spus,

  cu vreo 3 ani in urma am dat de situl WayoftheMaster.com de unde primesc frecvent newslatter; acum ma bucur ca este si in romania, nu stiu de cat timp este, sau daca are legatura cu cel din america, dar vad ca situl seamna destul de bine. oricum , va felicit pentru ceea ce ati inceput sa faceti si va urez succes

  Scris la data September 11th, 2010 at 10:22 am

 6. cosmin a spus,

  Felicitari pentru ceea ce faci.Eu sunt la seminarul teologic si nu pot sa inteleg…cum pot uni oameni sa traiasca fara Dumnezeu …pur si simplu nu se gandesc de loc la moarte..oameni nu inteleg care este esentialul vieti.

  Scris la data September 19th, 2010 at 10:46 am

 7. IonicaG a spus,

  Domnul sa va pastreze ravna pentru El si sa continuati lucrarea pe care ati inceput-o. GBU!!!

  Scris la data October 5th, 2010 at 7:51 pm

 8. radu marian a spus,

  inca astept raspunsuri

  Scris la data December 6th, 2010 at 11:51 pm

 9. admin a spus,

  Salut Radu,

  Ai primit raspunsul pe mailul tau daca cel pe care l-ai inscris este cel corect. Incercam sa nu facem dezbateri pe site, de aceea ti-am trimis un mail cu cateva raspunsuri.

  Multa pace!

  Scris la data December 7th, 2010 at 10:43 am

 10. dumy a spus,

  Credinta in Dumnezeu, dupa parerea mea, te nasti cu ea (nu stiu daca am dreptate) dar eu cred enorm in Dumnezeu si ma bucur sa aflu ca sunt si alti oameni cu credinta. Sotul meu a murit cand eu aveam doar 27 ani si am ramas si cu un copilas mult dorit de 1 an si doua luni. Imediat dupa decesul sotului am constatat ca nu am pe nimeni desi familia era cu mine si fetita, dar problemele din jur si tineretea mea nu ma prea ajutau, asa ca, m-am lasat in voia lui DUMNEZEU.Vreau sa spun ca prin credinta mea ca EL este singurul care ma poate ajuta, am razbit mult “nu aveam servici – s-a rezolvat in doar o luna, banii nu imi ajungeau – s-a rezolvat in patru luni) de atunci am dus o viata, pot spune fericita, dupa care au intervenit probleme minore care au avut o rezolvare intr-o oarecare masura. La doi ani de la decesului sotului m-am recasatorit cu un barbat nemaipomenit, cavaler cu doi ani mai mic ca mine, dar nu am mai putut face un copil, copil pe care el l-ar fi dorit foarte mult.Intradevar m-am rugat mult sa pot avea inca un copil, insa in cele din urma am inteles ca ce iti este dat, asta este si nu m-am suparat. Am ajuns ca foarte curand (anul trecut) m-am imbolnavit de cancer de col uterin in urma careia am facut histerectomie totala. Important este ca tot cu credinta in DUMNEZEU am mers inainte, foarte multi oameni s-au rugat pentru mine, si am trecut bine de aceasta etapa (sper). Am avut si unele momente in care am fost dezamagita, dar DUMNEZEU m-a ajutat atat de mult incat toti din jur au fost uimiti de curajul de care am data dovada si dau in continuare. De aceea va spun ca Dumnezeu exista si este tot timpul alaturi de noi, doar ca unii dintre noi sunt orbi sau si chiar noi insine cateodata suntem orbi, trebuie sa fim constienti ca pentru fiecare exista o soarta pecetluita, si nu putem sa facem nimic decat sa ne rugam daca nu pentru noi, pentru semenii nostri.

  Scris la data January 27th, 2011 at 5:01 pm

Adauga un comentariu

Spam Protection by WP-SpamFree